Állami pénzügyek: Szövetségi Belgium az Egyesült Európán belül. - Martens, W.
Vystúpenie ministerského predsedu Belgicka na kongrese Medzinárodnej spoločnosti pre štátne financie (IIPF) dňa 27.8.1990. Zmeny v štátnej finančnej politike presunom financovania verejných výdavkov na regióny. Vplyv zmien vo východnej Európe na celkový posun integrácie v Európe. Decentralizácia financií v Belgicku a tri úrovne finančnej zodpovednosti. Otázka daní v Európe.