Nalogovaja politika Švecii: celevaja napravlennost" i mechanizm. - Rogova, O.
Analýza systému daňového zaťaženia vo Švédsku. Zákon o obecnej dani a jeho podsystém miestnych a regionálnych daňových vzťahov firiem a obyvateľstva. Zásady pri zdaňovaní osobných príjmov obyvateľstva. Daňové úľavy a sankcie.