Taux d'intéret, financement et performances des entreprises. - Fayolle, J.
Štruktúra financovania podnikov sa už 20 rokov deformuje. Zadlženosť ekonomiky. Efektívnosť, výnosnosť a štruktúra financovania podnikov. Tobinova výnosnosť. Pozitívny dopad zlepšovania finančnej situácie podnikov na investície. Faktory nestability dynamiky zadlženosti. Úroková miera - francúzsky handicap vo vzťahu k SRN.