Bundesbankstruktur und Europäische Zentralbank. - Schreiner, H.
Súvislosti medzi novovytváranou štruktúrou Spolkovej banky a vznikajúcou Európskou centrálnou bankou. Organizácia direktória európskej banky a zastúpenia 12 členov ES. Nezávislosť Spolkovej banky od Európskej centrálnej banky. Úlohy zemských centrálnych bánk v SRN.