Straffung der Bundesbankorganisation. - Lambsdorff, O.
Príprava nového bankového zákona. Potreba reštrikcie organizačnej štruktúry Bundesbanky ku 3.10.1991 a vytvorenie 9 hlavných zastúpení banky. Federálne východiská celkovej peňažnej politiky. Problém vzťahu federálnej banky a krajinských bánk (Landeszentralbank). Tendencie ku koncentrácii, nerovnomerné zaťaženie krajinských bánk a využitie výpočtovej techniky. Vplyv európskej integrácie na štruktúru bánk.