Účast a služby Agrobanky Praha, a.s. v privatizaci. - Patočka, J.
Komplexné služby poskytované poľnohospodárskym podnikom Agrobanka, a.s. Praha pri privatizácii. Dve metódy oceňovania privatizovaného podniku. Príprava investičných fondov, možnosť použiť formu leasingu.