Ostdeutsche Sparkassen zu Beteiligten machen. - Bruns, H.
Účasť východonemeckých sporiteľní na novej organizácii a spojenie so západonemeckými sporiteľňami. Protirečivosť záujmov a ich spájanie. Idea spojenia sporiteľní. Vytvorenie Východnej centrálnej banky. Noví pracovníci, ich vzdelávanie a nový systém spracovania dát.