Asian countries have gained from financial reforms, says IMF study.
Referát založený na štúdii MMF. Finančná liberalizácia v krajinách Ázie v rokoch osemdesiatych. Stručná charakteristika finančných reforiem v týchto krajinách a ich dôsledky. Peňažná politika, jej ciele a nástroje.