Explaining the rise and decline of the dollar: a note. - Menkhoff, L.
Kritika záverov Hoffmanna a Homburga (1990), ktorými interpretujú výsledky svojho modelu ohľadne príčin pohybu dolára použitím údajov z USA a SRN. Autori modelu odpovedajú na túto kritiku na str. 451-456 tohoto čísla.