Modeling the demand for narrow money in the United Kingdom and the United States. - Hendry, D.F
Empirický ekonometrický model dopytu po peniazoch na príklade Veľkej Británie a USA. Hodnotenie funkcií dopytu po peniazoch. Ekonomické teórie dopytu po peniazoch. Finančné inovácie a menová politika vo Veľkej Británii a USA. Empirický model dopytu po peniazoch vo Veľkej Británii a USA - výklad.