Budapesti értéktözsde elsö félévének néhány tapasztalata. - Révész, B.
Porovnávacia analýza vydaných účastín. Metóda skúmania. Analýza účastín niektorých firiem, ktoré sa predávali v prvom polroku 1991 na burze cenných papierov v Budapešti. Analýza účastín firmy IBUSZ, Martfü, KONZUM, FOTEX. Porovnanie skúmaných účastín z hľadiska obratu, nízkej úrovne výnosov z účastín a i. Dôsledky nízkeho časového horizontu, ktorý zvažujú emisie účastín.