Valjutnyj rynok i operacii s inostrannoj valjutoj. - Vasil'jeva, I.
Kontrola štátu nad menovým trhom prostredníctvom centrálnej banky. Sústava vzťahov na menovom trhu. Organizácia obchodu so zahraničnou menou. Kótovanie zahraničnej meny - metóda určenia a zverejnenia menového kurzu.