Směnečné obchody v zemědělství. - Parmová, M.
Predaj sezónnych zásob poľnohospodárskych výrobkov formou zmenkových obchodov sprostredkovaných Agrobankou Praha, a.s. Výhody zmeniek, ich jednotlivé druhy a náležitosti. Návod na vyplňovanie zmeniek. Požiadavky banky pri vyplňovaní zmeniek.