Wzrost cen i stopy dyskontowej a efektywnosc inwestycji. - Gajda, J.
Skúmanie metódy výpočtu efektívnosti investícií pri rastúcich bežných cenách. Porovnanie výpočtu s výsledkami dosiahnutými pri stálych cenách. Pritom využíva veľkosť, tzv. efektívnosť, vyrovnávacej diskontnej sadzby. Zhrnutie záverov.