ADB sees slower growth in 1991 for Asian developing countries.
Závery štúdie Ázijskej banky pre rozvoj (ADB) o súčasnej hospodárskej situácii ázijských rozvojových krajín. Dopad krízy na Strednom východe na jednotlivé krajiny. Ich výhľady na rok 1992. Vybrané hospodárske ukazovatele.