Ekonomičeskije itogi polugodija: čto trevožit i čto obnadeživajet. - Kiričenko, V.
Negatívne javy v ekonomike ZSSR (nevybilancovanosť zdrojov, pokles investičnej činnosti a zmluvnej disciplíny). Rozpad trhu spotrebných tovarov. Problémy cenovej reformy. Rast príjmov obyvateľstva. Prejavy inflácie. Skúsenosti zo stabilizačných opatrení.