Inflación y estancamiento en la URSS. - Valenzuela Feijóo, J.C
Faktory pohybu ekonomickej aktivity v ZSSR z latinsko-amerického pohľadu. Signály v posledných rokoch - rast inflácie sprevádzaný poklesom tempa ekonomického rastu. Vývoj cien v 80. rokoch. Situácia na trhu práce. Opatrenia na zamedzenie stagnácie.