Má Brazílie šanci stát se zemí tzv. prvního světa? - Latini, S.A
Rozhovor s popredným brazílskym ekonómom Sydney A. Latinim. Charakteristika Brazílie ako spotrebiteľského trhu. Rozvoj priemyslu a poľnohospodárstva. Ochrana domáceho trhu clami a rozvoj zahraničného obchodu. Úloha a vzťahy Medzinárodného menového fondu k vývoju brazílskeho hospodárstva.