Wirtschaftszahlen.
Štatistické údaje o hospodárskom vývoji v SRN (bez bývalej NDR) za obdobie júl 1990 - jún 1991 v porovnaní s predchádzajúcim rokom. Svetové ceny surovín, výrobné a nákupné ceny poľnohospodárskych výrobkov, životné náklady, vývoj zahraničného obchodu.