Zjednoczone Niemcy a Wspólnota Europejska. - Wludyka, T.
Zjednotenie NDR s SRN a forma ich začlenenia do Európskeho spoločenstva. Vnútronemecká menová únia. Vzrast ekonomického potenciálu zjednoteného Nemecka a jeho ukazovatele. Náklady na zjednotenie Nemecka. Hospodárska stabilizácia NDR nastane za 4-5 rokov. Následky zjednotenia Nemecka na ekonomiku ES a Európy.