<La> recesión de la economía estadounidense: crisis estructural y deflación. - Guillén Romo, A.
Podrobná analýza vývoja USA ekonomiky z latinsko-amerického pohľadu - vyvrcholenie štruktúrnej krízy započatej koncom 60. rokov - jej prechod do fázy deflácie koncom 80. rokov. Finančná kríza. Vývoj hlavných ekonomických ukazovateľov 1982-1990.