Germany's support for integration is impressive, says OECD. - Starrels, J.
Podľa údajov Organizácie pre hospodársku spoluprácu a rozvoj (OECD), Nemecko zmobilizovalo značné finančné prostriedky a ľudské zdroje na integráciu východného Nemecka do SRN. Dôvody rozdielnosti hospodárskych výsledkov v oboch častiach Nemecka. Odporúčania OECD k hospodárskej stratégii v zjednotenom Nemecku.