Kontynuacja czy zmianka? - Wilczynski, W.
Analýza a hodnotenie hospodárskej politiky poľskej vlády v rámci boja proti ekonomickému poklesu. Zhrnutie úspechov a chýb poľskej hospodárskej politiky. Úlohy a ciele ozdravenia hospodárstva s prioritou protiinflačnej politiky a ďalších opatrení. Varuje pred snahami neokeynesistov.