Propozycje kierunków polityki gospodarczo-spolecznej na 1992 rok. - Nowak, A.
Autori skúmajú spotrebu obyvateľstva a jeho potreby v Poľsku. Analyzujú situáciu štátnych a súkromných podnikov a vytyčujú potrebu ich oživenia. Rozoberajú problémy štátneho rozpočtu, trhu a jeho mechanizmov. Dve základné príčiny poklesu hospodárskej činnosti. Potreba opatrení priaznivých pre rozvoj.