Rizika a alternativy hospodářské politiky. 2. - Pick, Miloš
Východiská hospodárskej politiky. Kroky, ktoré by sa mali uskutočniť proti recesii, inflácii a zrúteniu platobnej bilancie. Charakteristika optimistickej stratégie a jej uplatnenia. Situácia, kedy by bolo nevyhnutné použiť krízovú stratégiu (stratégiu vysoko regulovanej ekonomiky).