Sposób na recesje. - Mujzel, J.
Analýza a hodnotenie hospodárskej politiky poľskej vlády, čiže Balcerowiczovho plánu. Ekonomický pokles národného hospodárstva ako kľúčový problém. Kontroverznosť politiky transformácie. Potreba protirecesnej politiky. Hlavné žiaduce úpravy a doplnky vládneho programu.