magyar gazdaság átállásának és fejlödésének programja. 2. Stabilizáció és konvertibilitás.
Scenár ekonomickej reformy v Maďarsku s vymedzením časových horizontov a zodpovedných. Kroky vlády k vytvoreniu a stabilizácii inštitúcií trhového hospodárstva. Rozvoj podnikania a konkurencie. Daňová politika. Monetárna regulácia a peňažné ústavy. Sociálna oblasť a školstvo a veda. Miestna samospráva. Technický rozvoj, investície. Rozvoj infraštruktúry výroby, regiónov a informačného systému.