Competitive prospects in Eastern Europe. A parting of the ways. - Winiecki, Jan
Rozdielnosti v rýchlosti a radikálnosti vývoja jednotlivých krajín bývalej RVHP k trhovej ekonomike. Dokazuje sa, že krajiny s rýchlejšie postupujúcimi reformami budú mať lepšie vyhliadky na presadenie sa voči konkurencii.