Ešte raz k súhrnným aspektom diskusie o ekonomickej reforme v ČSFR. - Hoffmann, P.
Odborné diskusie týkajúce sa ekonomickej reformy v ČSFR. Charakteristika dvoch základných prúdov kritiky. Prvý kritický smer sa týka hlavne postupu realizácie scenára reformy, druhý vládnu koncepciu reformy odmieta ako celok. Tento smer kritiky obsahuje ilúzie nezlučiteľné s filozofiou prechodu k otvorenému systému politickej a hospodárskej demokracie.