Formy gosudarstvennogo vlijanija na ekonomiku. Goszakaz. - Vissarionov, A.
Systém centralizovaného financovania v ZSSR a jeho formy (štátne subvencie, rozpočtové financovania a kontrakty). Štátna objednávka a podnikanie štátu. Význam objednávky pre reguláciu trhu. Formovanie štruktúry objednávky. Konkurzy na objednávky.