Fázování východoevropských reforem očima západních expertů. - Dostálová, Ivana
Výťah z analýzy východoeurópskych reforiem z hľadiska vzájomnej previazanosti jednotlivých reformných krokov a ich optimálnej synchronizácie, ktorú vypracoval profesor ekonómie na Inštitúte medzinárodných štúdií v Ženeve Hans Genberg. Štúdia obsahuje stanoviská k úlohe stabilizácie na makroekonomickej úrovni, k časovej postupnosti reformných opatrení, k rýchlosti reformy a náčrt spoločných zásad pre transformujúce sa ekonomiky.