Opyt predprijatij podskazyvajet vychod. - Fokin, Ju
Problémy neefektívnosti opatrení zvyšujúcich samostatnosť podnikov. Skúsenosti so zainteresovaním pracovníkov na výsledkoch práce v niektorých podnikoch. Niektoré znaky metodológie tvorby hospodárskeho mechanizmu konštruovaného na základe skúsenosti podnikov. Vzťah podnikov a centrálneho rozpočtu. Prerozdeľovanie dodatočného zisku.