Piac és/vagy szabályozás. - Kerek, Z.
Miesto štátu a regulovania v ekonomike. Liberalizácia cenového systému a mechanizmu v Maďarsku. Regulovanie importu a exportu a systém povoľovania. Intervenčný systém a jeho prostriedky. Informačný systém. Organizácia.