Postup při přípravě privatizačního projektu. - Žáček, Vladimír
Vytváranie privatizačných projektov vychádza zo zákona o podmienkach prevodu majetku štátu na iné osoby. Všeobecná osnova privatizačného projektu: štruktúrne zmeny, hospodárska situácia podniku, návrhy na predaj akcií, návrh organizačno-právnej formy, vrátane systému riadenia a organizačnej štruktúry.