Privatizace a prosperita. - Rabiška, M.
Postoje vedúcich pracovníkov k privatizácii a ich dôsledky. Privatizácia versus prosperita. Cieľ a zmysel privatizácie vo vzťahu k prosperite. Moderné podnikateľské riadenie v privatizovaných organizáciách. Zmena stimulácie pracovníkov. Rozvoj managementu. Rozvoj moderných organizačných štruktúr riadenia. Postup pri príprave privatizačného projektu.