Zdroje ekonomického zázraku v SRN zkušenosti Erhardovy ekonomické reformy - Šulc, Zdislav
Charakter ekonomickej reformy. Popis systému ekonomiky v Nemecku. Stupne riadenia. Činnosť podnikov a centra. Stratégia reformy. Obnovenie ekonomickej rovnováhy. Menová reforma, jej priebeh a vplyv na vývoj ekonomiky. Kapitálový trh. Zahraničná pomoc. Marshallov plán. Pôsobenie štátu na ekonomiku.