Prognosen mit Fehlerkorrekturmodellen. <Eine> Anwendung am Beispiel des Schweinemarktes. - Fuchs, C.
Popis v posledných rokoch vyvinutej metódy korektúry chýb vypracovaných prognóz znázornenej na prognóze vývoja ošípaných. Porovnanie kvality prognóz s inými modelmi. Zlepšenie horizontu prognóz uplatnením metód korektúry chýb.