Czy przedsiebiorstwo moze przetrwac bez usprawnienia organizacji produkcji? - Bursche, J.
Štruktúra výroby a skupinové spracovanie. Pružné výrobné systémy (PVS). Niektoré z nich autor predkladá. Dotýkajú sa najmä strednosériovej a malosériovej výroby v strojárskom priemysle, a to výrobnej štruktúry a technológie. Výhody PVS. Jej autorom je prof. J.L. Burbidge.