<La> pieriestroika del campo soviético. - Garza Bueno, L.E
Latinsko-americký pohľad na prestavbu v sovietskom poľnohospodárstve. Štruktúra sovietskeho poľnohospodárstva pred prestavbou - zamestnanosť, štruktúra príjmov, poľnohospodárska výroba, dodávky a spotreba obilnín. Nedostatočnosť v zásobovaní potravinami. Charakteristické rysy prestavby. Privatizácia pôdy.