Material'no-techničeskoje obespečenije sela. - Gajnetdinov, M.
Miesto sprostredkovateľskej činnosti zásobovacích organizácií a servisných podnikov. Potreba nového systému trhových vzťahov. Zmeny zásobovacích organizácií agropriemyslového komplexu a dealerské organizácie. Likvidácia monopolizmu samosprávnymi asociáciami. Vytváranie komerčných služieb.