Problémy strukturálních změn zemědělské výroby v podmínkách tržní ekonomiky. - Váňa, V.
Faktory, ktoré pôsobili na vývoj štruktúry poľnohospodárskej výroby ČR. Veľký podiel ornej pôdy využívanej pre produkciu objemových krmív, ktoré presahujú reálnu potrebu. Porovnanie poľnohospodárskych systémov ČSFR, ČR, Rakúska a SRN podľa ročenky FAO. Problematika štruktúrnych zmien z hľadiska prírodných podmienok.