Vyššia účinnosť dotácií v rezorte poľnohospodárstva a výživy. - Stanovič, V.
Hlavné motívy nových nástrojov hospodárskej politiky uplatňovaných v APK počnúc rokom 1991. Systémové a fakultatívne subvencie, ich zámery a účelnosť. Zvýšenie podpory na budovanie materiálno-technickej základne. Zásady subvenčnej politiky na roky 1992-1993.