Výživová doporučení FAO pro Evropu. - Dostálová, Jaroslava
Alarmujúca situácia vo výžive krajín strednej a východnej Európy z hľadiska nárastu civilizačných chorôb. Výživové ciele pre vyváženú stravu v európskych krajinách doporučené FAO. Opatrenia, z ktorých sa musí skladať výživová politika jednotlivých krajín.