Whose price wins: Institutional and technical change in agriculture. - Larson, B.A
Posudzovanie kvality životného prostredia v súvislosti s inštitucionálnymi a technickými zmenami v poľnohospodárstve. Znečisťovanie povrchovej a spodnej vody v dôsledku poľnohospodárskej produkcie a tlaky na inštitucionálne zmeny. Konflikty medzi poľnohospodárskymi a ostatnými záujmovými skupinami v dôsledku technologických, inštitucionálnych a sociálnych zmien.