Encuesta industrial en México. - Mortimore, M.
Dve etapy procesu industrializácie v Mexiku - základné informácie o najvýznamnejších mexických priemyselných podnikoch s podielom zahraničného kapitálu. Transnacionálne spoločnosti. Kvantitatívne a kvalitatívne výsledky analýzy rozvoja priemyselnej výroby. Priame zahraničné investície.