Poznámky k novému indexu průmyslové výroby v Československu. - Dubský, Stanislav
Výpočet indexu priemyselnej výroby v ČSFR od r. 1935. Ukazovatele zo 14 odvetví priemyslu so 43 reprezentantmi. Nová schéma indexu priemyselnej výroby s 298 reprezentantmi. Metodika zavádzajúca výpočet indexu priemyselnej výroby pomocou hrubej výroby. Výpočet indexu priemyselnej výroby výberovým spôsobom.