Studie míry rentability v dopravě v podmínkach tržní ekonomiky. - Stehlík, Antonín
Základným hľadiskom pre hodnotenie efektívnosti medzinárodnej dopravnej činnosti je pomer celkových tržieb a nákladov, ktoré s príslušnou prepravou a výkonom súvisia. Charakteristika projektu DOCIMEL na zavedenie štúdie rentability trhového hospodárstva. Dva varianty ekonomických náhľadov na dopravu.