Československá doprava na křižovatce. - Zeman, J.
Rozvoj dopravy v ČSFR stojí na križovatke. Rozhoduje sa, či sa budú budovať dopravné tepny pre ekologicky nevýhodnú automobilovú dopravu, alebo či sa bude investovať do železničnej dopravy. Alternatívny prístup sa usiluje o zásadné prehodnotenie pri oceňovaní efektívnosti výstavby a prevádzky železníc a ciest. Zaviesť dane za využívanie komunikácií a pod.