Bližnije i dal'nije perspektivy reformy cen. - Šprygin, V.
Vplyv ceny na štruktúrne zmeny v niektorých odvetviach. Prejavy formovania cien na báze individuálnych nákladov. Otázka jednotného systému cien. Problémy s relizáciou cenovej reformy v poľnohospodárstve maloobchodných cien u spotrebných tovarov. Tendencie dopytu obyvateľstva.