Cenový systém a jeho nové kritériá. - Oláh, Michal
I v trhovom hospodárstve existujú pravidlá hry, ktoré ovplyvňujú výšku ceny, ako aj bariéry, ktoré zabraňujú ich živelnému vývoju. Rozhodnutie o určitej cenovej úrovni musí zásadne spočívať na úvahe vedenia podniku. Faktory ovplyvňujúce rozhodovanie o úrovni cien. Predpoklady pre rozhodovanie podnikateľských subjektov v podmienkach čs. ekonomiky.